Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Счетчик PR-CY.Rank
Шанхайська компанія WinSun Decoration Design Engineering Co. перевершила голландську DUS architects, завершальну роздруківку будинку в Амстердамі. Розроблений ними пристрій 3D-друку здатне "друкувати вдома" із запаморочливою швидкістю - 10 будинків на добу!

Габарити принтера приблизно 32 метрів в довжину, 11 в ширину, і 7 у висоту, і на відміну від звичайних 3D-апаратів, він друкує не пластиком а бетоном. Найважливішою особливістю "роздрукованих" у Шанхаї будинків є їх дешевизна, і те що вони майже цілком друкуються з відходів традиційного будівництва. Кожен будинок площею близько 60 квадратних метрів обходиться приблизно в $ 4800 - і з цієї причини вони цілком заслужено можуть вважатися вирішенням проблеми житла для бідних жителів Китаю.

Компанія витратила понад 20 років на розробку технологій друку елементів будівельних конструкцій на 3D принтерах.
З використанням 3D принтерів в майбутньому будуть створюватися красиві міста в якості будівельних матеріалів будуть використовуватися як перевірені часом якісні склади так і виробничі відходи, що пройшли вторинну обробку, що у багато разів знизить витрати на будівництво.

3d_1.png
3d_2.png
3d_3.png

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт