Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Счетчик PR-CY.Rank

Корпорація Autodesk завершує придбання компанії Delcam

Корпорація Autodesk (NASDAQ: ADSK) завершує придбання британської компанії Delcam - одного з лідируючих світових розробників CAM-систем. Остаточна транзакція, що закриває цю угоду, відбулася 7 лютого 2014 року.

Autodesk офіційно оголосила про свій намір придбати компанію Delcam 7 листопада 2013, заплативши акціонерам Delcam по 20,75 фунтів стерлінгів за кожну акцію. Загальна сума операції оцінюється приблизно в 172,5 мнл фунтів стерлінгів (що еквівалентно 286 млн. дол. США). З цього моменту компанія Delcam буде знаходитися у власності корпорації Autodesk і стане її незалежно функціонуючим підрозділом. Як новий власник, корпорація Autodesk не планує суттєвих змін у діяльності компанії Delcam.

«Корпорація Autodesk, що володіє багаторічним досвідом з просування прогресивних комп'ютерних технологій не тільки додасть компанії Delcam додаткову фінансову міцність, але і надасть в її розпорядження власні унікальні знання в області розробки програмного забезпечення для дизайну та конструювання. Співпрацюючи один з одним і обмінюючись накопиченими експертними знаннями і технологіями, компанії зможуть зробити переворот у промисловості та змінити усталені погляди на конструювання і виробництво», – заявив Виконавчий директор компанії Delcam Клайв Мартел (Clive Martell). «Рішення корпорації Autodesk про збереження основних структурних підрозділів компанії Delcam свідчить про високу довіру та повагу до нашого програмного забезпечення, до нашої організації та її керівників. Нас дуже надихають відкриваються перед нами можливості по спільному баченню , розвитку і впровадженню технологій для цифрового виробництва», - додав він.

Компанія Delcam , штаб-квартира якої розташована в Бірмінгемі (Великобританія), займається розробкою комплексних CAD/CAM-рішень, що включають в себе програмне забезпечення для конструювання виробів і технологічної оснастки, розробки керуючих програм для верстатів з ЧПУ, а також контролю точності виготовлення продукції. Програмні продукти Delcam успішно використовуються в різних галузях промисловості, починаючи з автомобілебудування та аерокосмічної галузі і закінчуючи виробництвом спортивного інвентарю та іграшок. У компанії Delcam є більше 30 власних офісів по всьому світу, в яких працює понад 700 співробітників.

DelcamFactory.jpg

«Корпорація Autodesk починала свою діяльність з розробки програмних продуктів для конструювання і дизайну. Придбання компанії Delcam - важливий крок корпорації Autodesk на шляху її експансії у виробничі сектора промисловості. У співпраці з Delcam ми зможемо прискорити процес розробки комплексного рішення для цифрового прототипування і надати нашим замовникам кращий виробничий досвід», - сказав Старший віце-президент Autodesk напрямки Design, Lifecycle and Simulation Баз Крос (Buzz Kross), - «Ми раді вітати в співтоваристві Autodesk співробітників компанії Delcam, її замовників і бізнес-партнерів».

Джерело: Delcam.ru.

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт