Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Счетчик PR-CY.Rank

Матеріали міжнародної конференції: «Сучасні інноваційні технології підготовки інженерних кадрів для гірничої промисловості і транспорту 2016»



ISSN 2311-147X Contemporary Innovation Technique of the Engineering Personnel Training for the Mining and Transport Industry 2016 (CITEPTMTI’2016). Conference Proceedings.


Дата проведення конференції:
26-27 травня 2016 року.

Державний вищій навчальний заклад
«Національний гірничий університет»

м. Дніпропетровськ

Україна
CITEPTMTI2016


Contents


УДК 378.016 : 796.015.004.

КОМП’ЮТЕРНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДЛЯ ПРОГРАМУВАННЯ ЗАНЯТЬ З ВИКОРИСТАННЯМ ФІЗКУЛЬТУРНО-ОЗДОРОВЧИХ ТЕХНОЛОГІЙ У ПРОЦЕСІ ФІЗИЧНОГО ВИХОВАННЯ СТУДЕНТІВ ВИЩИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ

М.В. Верховська

кандидат педагогічних наук, викладач кафедри фізичного виховання і спорту, Таврійський державний агротехнологічний університет, м. Мелітополь, Україна,

e-mail: ponomarenko-34@mail.ru

Анотація. У статті розглянуто комп’ютерні програми, що дозволяють забезпечити програмування занять з використанням фізкультурно-оздоровчих технологій на заняттях з фізичного виховання зі студентами вищих навчальних закладів. Програмування занять з використанням фізкультурно-оздоровчих технологій, конструювання яких відбувається за допомогою комп’ютерних програм, не змінюють логіки освітнього процесу, але відміняють жорстку нормативність і авторитарність робочих програм, формують позитивну мотивацію до дисципліни «фізичне виховання», сприяють оздоровчому і тренувального ефекту, коригують стан здоров'я всіх учасників цього процесу на фоні позитивного психологічного стану.

Ключові слова: фізкультурно-оздоровчі технології, комп’ютерне забезпечення, урок фізичної культури

download pdf  See in PDF format

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт